2018. jan 03.

Orbán Viktor legyőzhetetlen

írta: Szememapalyan
Orbán Viktor legyőzhetetlen

Ahogy figyelemmel kísérem a híroldalak cikkei alatt lévő kommentszekciókat, úgy diagnosztizálom a proliságot és az ostobaságot. Az, hogy a kormánypárti médiának a legfőbb feladata a hangos prolik szavazatainak megszerzése, most megmutatkozik. 

Orbán Viktor nagyon okosan tartja azt a hidegháborús állapotot a politikai közgondolkodásban, amely szerint csak két tengelye van a világnak. Gyurcsány és Orbán. A "libsik" és a "haza hős fiai". Semmi más. Ha valaki felteszi, hogy Orbán Viktor a mértéktelen közép-ázsiai törekvéseivel és a magyarok sztyeppékre való visszavezetésével együtt eltakarodhatna az ország éléről, azt be is bombázzák a két számjegyű IQ-val rendelkező ostoba kommentelők: "ja te libsi geci legyenek bevándorlók meg Gyurcsány nem???". 

A valóság az, hogy ez baromság. Persze Magyarországon a baloldal még impotens, ezt méltón fémjelzi az, hogy a teljes körűen elbukott Gyurcsány Ferenc ismét odaállt és megszervezte a baloldal egy részét maga mögé. Ezzel is erősítve Orbán Viktor céljait. Hiszen a mi Vityánknak szüksége van a baloldalon egy bukott emberre, mert ha bukott ember áll az ellenség élén, az nem győzhet. Gyurcsány böszmesége és kurvaországozása pontosan elég ahhoz, hogy még mindig tőle tartsanak az emberek jobban, nem pedig a kialakuló fél-diktatúrától, autokrációától. 

A problémák viszont nem múlnak el: rohadó kórházak, 120-130 ezreket kereső egészségügyi dolgozók, folyamatosan elvándorló fiatalok, ocsmány oktatás és mértéktelen korrupció, aminek köszönhetően megszűnt a verseny. Ezek most a 2018-as választáson még négy évig biztosan el fognak tartani. Nem fog megváltozni ez az omlás, maximum azok érezhetik majd ezt, akik a kormánypárti propagandát olvassák nagy lelkesedéssel. 

A baloldal reménytelen, a fél MSZP a Fideszből él, a DK élén egy bukott ember áll, aki szívesen küldi el az országból a fiatalokat. a Momentum az 1998-as Orbánt akarja, az LMP genderdiktatúrát és kvótákat vezetne be, a Jobbik prolijait pedig kiszipolyozza a Habony-média, miközben a zsidózás és cigányozás az ország fülében ég még mindig. Talán ezek alapján a leginkább legitim ellenzéki párt a Kétfarkú Kutyapárt, csak hát amikor a dolgok komolyra fordulnak, az emberek nem igazán akarnak a humorra szavazni. 

Fröcsögéseim lényege: a kormánypárti média olyan szinten telepedett rá a magyar emberek lelkére, hogy lehetetlen legyőzni őket. A prolik bőszen beállnak a Fidesz mögé, a nagyik pedig készek kolbásszal verni az ellenzékieket akár a piacon, akár a szavazófülkéken keresztül, ha megtudják kire szavaznak. A nyugdíjasok radikális rétege és a prolik a legnagyobb hanggal rendelkező tömegek együtt, a Fidesz pedig mindent megtett az ő szavazatuk elnyeréséért, ezt látni fogjuk tavasszal, hiszen összefogást az ellenzékben nem várhatunk...

Szólj hozzá

politika Jobbik MSZP Orbán Gyurcsány DK kormánytalanság ellenzéktelenség